Talvikokous kutsu

Posted on Posted in Kokouskutsut

Teljo ry:n sääntömääräinen talvikokous pidetään sunnuntaina 28.3.2021 klo 13.00 Teljon majan piha-alueella. Esityslistalla sääntömääräisten talvikokousasioiden lisäksi Teljo ry:n sääntömuutos. Uusien sääntöjen ehdotus luettavissa tältä sivustolta.

Talvikokoukseen voi osallistua myös etänä Google Meet sovelluksen kautta. Ohjeet Yrjö Rintakoskelta luettavissa Teljolaiset viestiketjussa WhatsApp:ssa. Meet vaatii Google tilin (voi luoda ilmaiseksi).

Aluehallintovirasto (AVI) on aikaisemmasta poiketen 15.3.2021 linjannut, että sääntömääräisiin tai lakimääräisiin kokouksiin, joihin lähtökohtaisesti voivat osallistua vain yhteisön jäsenet sekä kutsuttuina eräät muut, ei pääsääntöisesti enää sovelleta yleisötilaisuuksia koskevia kokoontumisrajoituksia.